Psytec lanceert Supervisorgezocht.nl

Supervisorgezocht.nl

 

 

13 september 2017

Psytec lanceert de website Supervisorgezocht.nl: de website die supervisoren en supervisanten snel en eenvoudig bij elkaar brengt.

Waarom?
Elke dag zijn er vele supervisanten op zoek naar een geschikte supervisor voor hun opleidingstraject. Vaak een gedoe. Zeker als je op zoek bent naar een supervisor met een bepaalde combinatie van registraties en een beetje in de buurt. Daarnaast verzuchten supervisoren zich dat het moeilijk is om hun agenda te blijven vullen met supervisanten. Om deze problemen de wereld uit te helpen heeft Psytec Supervisorgezocht.nl opgericht waar supervisanten snel een geschikte supervisor kunnen vinden en supervisoren makkelijk aan nieuwe supervisanten kunnen komen.

Hoe werkt het?
Als supervisor maak je eenvoudig een profiel aan met daarin o.a. de registraties die je hebt, op welke locaties je supervisie kunt geven en hoe supervisanten met je in contact kunnen komen. Supervisanten kunnen in deze profielen zoeken naar een geschikte supervisor voor hun opleidingstraject en contact met hen zoeken. Daarna regelen supervisor en supervisant zonder verdere tussenkomst van Supervisorgezocht.nl het supervisietraject.

Wat kost het?
Voor supervisanten is het zoeken naar een geschikte supervisor gratis. Voor supervisoren kost het aanhouden van een profiel € 49,- per jaar. De betaling gaat volgens het pre-paid principe: je neemt geen abonnement en zit dus nergens aan vast. Bepaal elk jaar opnieuw of je je profiel wilt aanhouden.

Gratis uitproberen?
Maak als supervisor nu een profiel aan en probeer het zes maanden gratis uit. Ga naar de aanmeldpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *